Ja, ik wil gebeld worden


  Ja, ik wil gebeld worden


   Hardhouten poort Herkenbosch

   Referentie Hardhouten poort

   Beatrix Hout heeft ons naar volle tevredenheid begeleid bij de aankoop van onze hardhouten poort. Totale begeleiding van ontwerp tot oplevering is bij ons erg goed bevallen. Vooral het meedenken en komen tot de juiste oplossing was hierbij prettig. Kortom: fijn om mee samen te werken!

   bekijk project

   Tuinhuis Herkenbosch - Limburg

   referentie tuinhuis

   zoekende naar een op maat gemaakt tuinhuis vanwege bestaande locatie ben ik bij Beatrix Hout terecht gekomen. Terwijl andere aanbieders vast maatwerk aanbieden op hun site, is Beatrix Hout ter plekke de maatvoering komen inmeten en is er advies gegeven betreffende de toegepaste constructie van Beatrix Hout. Tuinhuis is als prefab bouwwerk bij Beatrix Hout samengesteld en opgebouwd, waarna het geheel op locatie in korte tijd gemonteerd kom worden. Vanwege het platte dak was er direct een erkend dakdekkersbedrijf ter plaatse die het geheel afgebrand heeft. Ook een achteraf bijpassende interieur stelling was geen probleem en vlug geleverd. Naar tevredenheid geleverd en gemonteerd!!

   bekijk project

   Tuinhuis Echt - Limburg

   referentie Tuinhuis

   We zijn super tevreden over ons tuinhuis. Het ontwerp sprak ons meteen aan. Kwaliteit van constructie en afwerking is echt goed. Het mooie is dat je zelf eigenlijk alleen maar hoeft aan te geven wat je graag wilt en Beatrix Hout doet de rest. Van ontwerp tot aan oplevering (sleutelklaar). Ik heb geen opmerkingen !! Ben nu bezig met behandeling met Restol Houtolie (op jullie advies). Ga zo door !!

   bekijk project