Bouwpakketten

Zelf bouwen met de kwaliteitsmaterialen van Beatrix Hout?

Haalt u energie uit het bouwen van uw eigen buitenverblijf, overkapping of tuinkamer, maar heeft u hulp nodig bij het opstellen van een bouwtekening of het verzamelen van de benodigde materialen?

Bouwpakketten met hout van de beste kwaliteit

Zelf bouwen geeft voldoening! Met prefab bouwpakketten van Beatrix Hout bouwt u eenvoudig uw eigen overkapping, buitenverblijf, poolhouse of tuinkamer. Elk bouwpakket begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Wij hebben de kennis in huis die nodig is om u een gedegen advies te geven en uw eigen project te laten slagen.

Op basis van de gewenste specificaties selecteren wij de benodigde materialen, stellen we de technische tekening op en voeren we de nodige houtbewerkingen uit. Daarbij gebruiken we enkel de beste materialen van betrouwbare toeleveranciers. Door het volume dat wij afnemen kunnen wij inkopen aan scherpe tarieven en van dit voordeel profiteert u mee.

Ondersteuning bij samenstelling én bouw

Het resultaat is een prefab bouwpakket met onderdelen die precies op maat zijn gemaakt. Elk pakket bevat daarnaast een gedetailleerd bouwplan met duidelijke instructies. Daarmee bouwt u eenvoudig zelf uw eigen droomconstructie met kwalitatief hoogwaardig hout, maar bespaart u significant op arbeidskosten. En zit het even tegen? Of heeft u vragen over de constructie? Dan staan we klaar om u verder te helpen. Wij streven naar de ultieme buitenbeleving in uw tuin, óók wanneer u zelf bouwt. Aan de slag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Maak nu een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0475 532770 of laat uw nummer achter en wij bellen u zsm terug.