Ja, ik wil gebeld worden


  Ja, ik wil gebeld worden


   Hoveniers

   Realistische uitvoering van plannen

   Bij de praktische toepassingen van materialen en realistische uitvoering van plannen is het belangrijk dat reeds in een pril stadium overleg plaatsvindt.

   Mogelijkheden

   Vaak komen er wensen en ideeën op tafel die qua uitvoering in de praktijk niet altijd mogelijk blijken te zijn. Om teleurstellingen te voorkomen is een eerlijk en gefundeerd advies naar de aanloop van een offerte zéér belangrijk. Beatrix Hout wilt daarom als partner van hoveniers betrokken zijn bij een eventueel ontwerp van een tuin of ruimte om vertrouwen en expertise te creëren bij de eindklant. Neem daarom tijdig en vrijblijvend contact met ons op.

   Duurzaamheid

   Bij de aanleg van een nieuwe “omgeving” rondom het huis, is voor de opdrachtgever vaak niet alleen het visuele aspect een belangrijk gegeven. Het is namelijk ook erg belangrijk dat hetgeen geleverd wordt voor jarenlang plezier zorgt. Kennis van materialen in bepaalde toepasbaarheden is daarom van noodzakelijk belang om de eindklant van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Beatrix Hout is hierbij door haar jarenlange ervaring en bekendheid in de markt een waardevolle partner!

   Advies

   Aarzel niet om documentatie of advies bij Beatrix Hout op te vragen. Niet alleen als uw leverancier voor maatwerk, maar ook als wederverkoper van diverse standaardprogramma’s is Beatrix Hout al tientallen jaren een vertrouwd adres.

   Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

   Ik wil gebeld worden Vraag brochure aan