Ja, ik wil gebeld worden


  Ja, ik wil gebeld worden


   Particulieren

   Van idee tot werkelijkheid

   Door ogen en oren goed open te houden ontstaan soms wensen en ideeën. Hoe nemen de ideeën concrete vormen aan. Beatrix Hout kan hierbij een positieve bijdrage leveren.

   Advies

   In vormgeving en ruimtelijk inzicht heeft Beatrix Hout door jarenlange ervaring en veel concrete voorbeelden de nodige expertise in huis. Deskundig advies ter plekke door Beatrix Hout brengt vaak dé oplossing!

   Materiaalkeuze

   Ook bij de keuze naar diverse houtsoorten of andere nieuwe materialen (composiet) kan Beatrix Hout u helpen.

   Praktische toepassing

   Belangrijke keuze naar de materiaalsoort is niet alleen “hoe oogt het”, maar ook “waarvoor dient het”. Bijvoorbeeld de mechanische belasting of het dagelijks gebruik is bepalend voor de hiermee samenhangende duurzaamheid. Beatrix Hout is dan een deskundige gids naar de meest voor de hand liggende materialen zoals geïmpregneerd hout, hardhout of eventuele kunststof waarbij niet alleen kwaliteit maar ook de prijs evident is.

   Maatwerk naar wens

   Uiteraard is “de grote hamvraag”, heeft Beatrix Hout het benodigde vakmanschap in huis om naar wens het door u vereiste maatwerk te leveren. Ja dus! Door jarenlange ervaring en vakbekwame mensen is Beatrix Hout uw juiste partner voor hoogwaardig vakwerk op maat naar uw wens. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, service en nazorg vormen het solide fundament van het Beatrix bouwwerk.

   Wederverkoper

   Niet alleen als leverancier van maatwerk, maar ook als wederverkoper van diverse standaard programma’s is Beatrix Hout al tientallen jaren een vertrouwd adres.

   Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

   Ik wil gebeld worden Vraag brochure aan