Allround Houtbouwer met ervaring

Maak werk van je passie
Is houtwerk jouw lust en je leven en zoek je een baan vol variatie, verantwoordelijkheid én gezelligheid? Bij Beatrix Hout ben je medeverantwoordelijk voor het bouwen van unieke houtprojecten en heb je een actieve rol bij het samenstellen van prefab pakketten. Iets voor jou? Laat dan van je horen!

Allround Houtbouwer met ervaring

Als Allround Houtbouwer met ervaring zet je elke dag je vakmanschap en passie in voor prachtige buitenprojecten. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je druk met maatwerk en reguliere klussen, en de volgende dag bouw je aan unieke opdrachten. Dit maakt elke dag weer een nieuwe uitdaging.

En het beste deel? Bij Beatrix Hout werken we altijd samen. Samen met je teamgenoten trek je eropuit om iets fantastisch neer te zetten en van elkaar te leren.

Wie ben jij?

We zoeken een Houtbouwer met ervaring met de volgende competenties en vaardigheden:

● Aantoonbare ervaring in timmerwerk.
● Een scherp oog voor detail.
● Een geldig rijbewijs, inclusief aanhanger rijbewijs.
● Sociale en harde werkethiek.
● Gedrevenheid, flexibiliteit en een proactieve houding

 

 

Waar kom ik te werken

Beatrix Hout is een familiebedrijf waarin grote passie voor hout centraal staat. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren exclusieve buitenverblijven, poolhouses, veranda’s, tuinkamer en meer om klanten van de mooiste houtprojecten te voorzien. Daarnaast staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. We zijn een hechte groep collega’s die naast het harde werken, ook de juiste momenten vinden om flink te ouwehoeren. Wekelijks trappen we het weekend samen af en we trekken er met regelmaat op uit samen. Zo investeren we in een goede (werk)sfeer, die ons werk absoluut ten goede komt.

Naast het feit dat we zorgen voor de juiste gezellige sfeer, hechten we ook veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ambities zodat je het beste uit jezelf en je carrière kunt halen. We zijn ook niet bang voor een beetje innovatie, dus we blijven op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en werken met de nieuwste materialen en gereedschappen. Zo kan jij je werk goed uitvoeren, en word je lichamelijk zo veel mogelijk ontlast. Je moet immers nog langer mee dan vandaag! Bij Beatrix Hout vind je niet alleen een te gekke baan, maar een plek waar je kunt groeien, je kunt thuis voelen en kunt lachen.

Wat heeft Beatrix Hout jou te bieden?

Het spreekt voor zich dat jouw werk wordt beloond met een salaris dat past bij jouw ervaring. Maar je brood verdienen kun je overal, dus we zoomen veel liever in op wat ons nu anders maakt.

Samengevat:

  • Als Allround Houtbouwer met ervaring vervaardig je buitenverblijven, poolhouses en andere kwalitatief hoogwaardige bouwwerken die soms wel wat uitdaging van je vragen. Een saaie dag zul je bij ons niet snel ervaren.
  • ‘Allround Timmerman met bouwervaring’ is een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je mag en kunt je eigen creativiteit bij iedere project benutten.
  • Uitzicht op vast contract bij goed functioneren.
  • Je komt werken bij een gezellig en groeiend familiebedrijf met ambities.
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Je hebt voldoende doorgroeimogelijkheden als beide partijen tevreden zijn.

Interesse?

Klinkt goed, toch? Nu nog reageren! We zouden je nu natuurlijk kunnen vragen of jij uit het juiste hout gesneden bent, maar die grap kom je overal tegen dus dat is wel erg afgezaagd. Dus laten we gewoon op ons voorterrein een kop koffie drinken als deze vacature je hart sneller heeft doen kloppen. Neem via onderstaande formulier contact met ons op en dan zien we je snel!