Allround Timmerman

Maak werk van je passie
Is houtwerk jouw lust en je leven en heb je ervaring in het produceren en monteren van houtproducten? Ben jij die teamplayer met een groot probleemoplossend vermogen en houd je van gezelligheid? Laat dan van je horen, want wij zoeken een ervaren Allround Timmerman met een hart voor hout!

Allround Timmerman

Als Allround Timmerman ben je mede-verantwoordelijk voor het bouwen van mooie houtprojecten voor onze klanten. Of het nu gaat om maatwerk, standaard werk of advies en ontwerp – je doet je werk met passie en plezier. In de inwerkfase word je begeleid door onze ervaren timmermannen en laten wij jou kennismaken met de verschillende soorten producten die wij hebben.

Al snel zul je zien dat iedere dag er anders uitziet vanwege onze variëteit aan werkzaamheden. Het lukt jou om deze specifieke kennis van ons bedrijf snel eigen te maken, zodat je binnen de kortste keren met je nieuwe collega’s aan de slag kan!

Wat heeft Beatrix Hout jou te bieden?

Het spreekt voor zich dat jouw werk wordt beloond met een salaris dat past bij jouw ervaring. Maar je brood verdienen kun je overal, dus we zoomen veel liever in op wat ons écht uniek maakt. Beatrix Hout is een familiebedrijf waarin grote passie voor hout centraal staat. Gezelligheid vinden we heel belangrijk. We zijn een hechte groep, die naast het harde werken ook flink ouwehoeren. Wekelijks trappen we het weekend samen af en we trekken er met regelmaat op uit samen. Zo investeren we in een goede (werk)sfeer, die ons werk absoluut ten goede komt.

Naast de groei van ons bedrijf, vinden we jouw persoonlijke groei belangrijk. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. We zijn ook niet bang voor een beetje innovatie, dus we blijven op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en werken met de nieuwste materialen en gereedschappen. Zo kan jij je werk goed uitvoeren, en word je lichamelijk zo veel mogelijk ontlast. Je moet immers nog langer mee dan vandaag!

Interesse?

Klinkt goed, toch? Nu jij nog! We zouden je nu natuurlijk kunnen vragen of jij uit het juiste hout gesneden bent, maar die grap kom je overal tegen dus dat is wel erg afgezaagd. Dus laten we gewoon op ons voorterrein een kop koffie drinken samen als deze vacature je hart sneller heeft doen kloppen. Neem via onderstaande formulier contact met ons op en dan zien we je snel!