Houthandel

Een houtbaar product voor uw project

Zelf aan de slag? Uw project verdient enkel het allerbeste hout. Dat vindt u bij Beatrix Hout. Ook als aanbieder van hout staan we graag voor u klaar!

Hout afnemen bij Beatrix Hout

Al vanaf onze oprichting in 1968 is Beatrix Hout een betrouwbare toeleverancier voor een zeer brede doelgroep. Overheden, hoveniers, aannemers en particulieren: uw vraag is onze uitdaging.

De projecten waarvoor wij werken vragen vaak om grote hoeveelheden materialen met karakteristieke kenmerken. Wij weten feilloos onze weg in de houtinkoop te vinden om uw perfecte materiaal te leveren. Daarbij moeten we rekening houden met de beschikbaarheid, het gewenste keurmerk, de levertijd en het transport. Allemaal aspecten waar Beatrix Hout al vele jaren ervaring mee heeft. Neem contact met ons op om de uiteenlopende mogelijkheden te bespreken!

Alleen het beste hout

Beatrix Hout belevert al sinds 1968 rondhout, bezaagd hout en tal van andere materialen aan onze zakelijke en particuliere klanten. Houtsoorten die veel voorkomen zijn:

  • Vuren
  • Eiken
  • Douglas
  • Acacia
  • Kastanje
  • Diverse hardhoutsoorten
    En meer

Bovenstaande houtsoorten behoren allemaal tot het assortiment van Beatrix Hout. Het grote voordeel van Beatrix Hout is dat er waar nodig ook nog een bewerking aan toegevoegd wordt door onze uitgebreide timmerwerkplaats. Onze producten zijn duurzaam en kwalitatief van aard. Naast deze aspecten houden wij ons vanzelfsprekend aan de voorschriften die er zijn wat betreft duurzame houtkap en naleving van de regels.

Helemaal naar onze wens op maat gemaakt door vakkundige, nauwkeurige mensen. Als je echt iets moois wilt voor in jouw tuin ben je bij Beatrix Hout aan het juiste adres.

Mevr. van der Beek ~ Herten

Op zoek naar een complete tuinaanleg?

Uw eigen buitenruimte beleeft u het best als het totaalplaatje klopt. Beatrix Hout biedt complete ontzorging in het aanleggen van uw droomtuin: van ontwerp tot realisatie. We werken nauw samen met betrouwbare partners, waarmee uw ideale tuin snel en professioneel werkelijkheid wordt. Maak vrijblijvend een afspraak om uw project te bespreken.

Deel uw droom!

 

Partner nodig voor een eigen project?

Van complete ontzorging tot toelevering van hout voor uw eigen project: al drie generaties lang staat Beatrix Hout voor u klaar. Wij bieden een breed scala aan houtproducten, passend bij ieder vraagstuk. Van rondhout tot bezaagd hout en voor uiteenlopende houtmaterialen in de tuin. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op.

Neem contact op

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0475 532770 of laat uw nummer achter en wij bellen u zsm terug.