Werken bij

Wij houden van hout! Iedere dag zetten wij ons als team in voor de meest uiteenlopende projecten met het doel onze klanten te voorzien van het allerbeste houtproduct dat ze kunnen krijgen.
Word jij blij van het ontwerpen, fabriceren en monteren van exclusieve buitenverblijven, poolhouses, veranda’s, tuinkamers en poorten en ben je wel in voor een grapje tussendoor? Dan pas je wellicht goed in ons team!

 

Werkplezier vind je hier

Het is onze passie om kwalitatief goed werk te leveren en hoogwaardige houtprojecten af te leveren. Daar heb je een aantal succesfactoren voor nodig, waaronder goed materiaal en leuke collega’s! We investeren in de toekomst van het bedrijf, volgen nieuwe ontwikkelingen en innovaties in onze branche en werken met de beste materialen en gereedschappen. Maar uiteindelijk maak je samen het verschil; daarom hechten wij veel waarde aan een goede onderlinge samenwerking. We willen graag dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en zich uitgedaagd en gewaardeerd voelen. Bij ons is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat vast: we maken van iedere werkdag een feestje!

Een baan om van te houden

Beatrix Hout is een (h)echt familiebedrijf. Niet alleen omdat het bedrijf al drie generaties in de familie zit, maar ook omdat we familiair met elkaar omgaan. Ons team bestaat enkel uit getalenteerde vakmensen. Door persoonlijke aandacht te besteden aan onze werknemers, zorgen we ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Die betrokkenheid gaat verder dan op de werkvloer – ook voor persoonlijke kwesties is er altijd oor. Onze werknemers zijn immers ons grootste goed en we willen dat zij goed in hun vel zitten. Als je alle werkende uren bij elkaar op telt, brengen we gemiddeld 3.750 dagen van ons leven werkend door. Dat staat gelijk aan ruim tien jaar aaneengesloten werken. Dan snap je vast waarom het zo belangrijk voor ons is dat jij je bij ons op je gemak voelt!

Jij moet langer mee dan vandaag

Wij vinden het belangrijk dat onze timmermannen zo ergonomisch mogelijk kunnen werken en het juiste materieel hebben om het werk goed te kunnen doen. Daarom investeren wij met regelmaat in nieuwe machines en gereedschap om het werk minder lichamelijk belastend te maken. Dat komt de kwaliteit van ons werk uiteraard ten goede, maar zorgt er ook voor dat jij langer gezond en vitaal blijft! 

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over Beatrix Hout?

“Ik vind het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Zo vind ik het prettig dat we over het algemeen vaste werktijden hebben, omdat ik dit dan makkelijker kan combineren met mijn gezinsleven. Doordat we heel goed voorbereid aan een klus beginnen, wordt er niet structureel overgewerkt. Als dit wel een keer het geval is, is dat in goed overleg en wordt er goed voor ons gezorgd. Mijn werk/privébalans is daardoor heel goed!” – Gerard

“Af en toe moet je even stoppen met werken omdat je bijna in je broek pist van het lachen.” – Robin 

“We ondernemen veel met het team. Iedere vrijdagmiddag trappen we het weekend af met een vrijdagmiddagborrel en met kerst hebben we een leuke kerstborrel. In de zomer wordt er vaker een barbecue georganiseerd en laatst zijn we met zijn allen kleiduiven gaan schieten. Ouwehoeren is heel belangrijk. Zo behouden we een goede sfeer in het team.” – Wim

“Zonder goed gereedschap kunnen we eigenlijk niks. Als wij een voorstel hebben voor nieuwe hulpmiddelen, wordt dit serieus opgepakt en overlegd met de medewerkers. Er wordt voldoende geïnvesteerd in de groei van het bedrijf en daar worden we allemaal bij betrokken.” – Ger 

Wij zoeken een Allround Timmerman

Is houtwerk jouw lust en je leven en heb je ervaring met het produceren en monteren van houtproducten? Ben jij die teamplayer met een groot probleemoplossend vermogen en houd je van gezelligheid? Laat dan van je horen, want wij zoeken een ervaren Allround Timmerman met een hart voor hout!

Solliciteer nu!

Geen passende vacature gevonden? Een open sollicitatie is altijd welkom. Ook voor een uitdagende en leerzame stageplek kun je bij ons terecht. Je kunt ons bereiken via info@beatrixhout.nl