Werken bij

Wij houden van hout! Iedere dag zetten wij ons als team in voor de meest uiteenlopende projecten met het doel onze klanten te voorzien van het allerbeste houtproduct dat ze kunnen krijgen.
Word jij blij van het ontwerpen, fabriceren en monteren van exclusieve buitenverblijven, poolhouses, veranda’s, tuinkamers en poorten en ben je wel in voor een grapje tussendoor? Dan pas je wellicht goed in ons team!

 

Een baan om van te houden

Beatrix Hout is een (h)echt familiebedrijf dat bestaat uit een team van getalenteerde vakmensen. Onze passie is om kwalitatief goed werk te leveren en hoogwaardige houtprojecten af te leveren. Daar heb je een aantal succesfactoren voor nodig, waaronder goed materiaal en leuke collega’s! We investeren in de toekomst van het bedrijf, volgen de nieuwe innovaties en werken met de beste materialen en gereedschappen. Maar uiteindelijk maak je samen het verschil; daarom hechten we veel waarde aan een goede onderlinge samenwerking. We willen graag dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en zij zich uitgedaagd en gewaardeerd voelen. Bij ons is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat vast: we maken van iedere werkdag een feestje!

Geen passende vacature gevonden? Een open sollicitatie is altijd welkom. Ook voor een uitdagende en leerzame stageplek kun je bij ons terecht. Je kunt ons bereiken via info@beatrixhout.nl!

Wij zoeken een Allround Timmerman

Is houtwerk jouw lust en je leven en heb je ervaring met het produceren en monteren van houtproducten? Ben jij die teamplayer met een groot probleemoplossend vermogen en houd je van gezelligheid? Laat dan van je horen, want wij zoeken een ervaren Allround Timmerman met een hart voor hout!

Solliciteer nu!