Werkwijze

Uw wensen centraal

Beatrix Hout werkt al jarenlang dagelijks aan de realisatie van de mooiste houten buitenverblijven. Uw eigen houtbouw is sneller gerealiseerd dan u denkt!

In vier stappen naar uw droomverblijf

Een bijzonder buitenverblijf is een waardevolle toevoeging, in welke omgeving ook. Voor in uw tuin of aan uw woning, Beatrix Hout maakt werk van uw idee. In slechts vier beproefde stappen gaat u van idee naar uw droomverblijf. Onze kennis en ervaring staan tot uw beschikking!

Stap 1: Ontdek uw mogelijkheden

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ontvangt één van onze adviseurs u graag hartelijk. We gaan vrijblijvend met u in gesprek over uw wensen, smaak en budget. Zo kunnen we u inspireren met alle mogelijkheden en zorgen we ervoor dat u antwoord krijgt op al uw vragen. U krijgt snel en duidelijk alle informatie over het totaalplaatje, materiaalkeuze en/of regelgeving.

Stap 2: Offerte en visualisatie

Op basis van de kennismaking en de informatie die u gedeeld heeft met onze spealist, proberen wij u te voorzien van een prijsindicatie. Past uw budget bij de werkwijze van Beatrix Hout? Dan maken we een afspraak op locatie om de definitieve uitvoering te bekijken. Naar aanleiding van bekeken situatie werken we een offerte uit waarin al uw wensen en behoeften beschreven worden.

Stap 3: Opdracht en voortgang

Gaat u akkoord met de offerte? Dan danken we u allereerst voor het gestelde vertrouwen in de verstrekte opdracht! U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging waarin alle gemaakte afspraken staan beschreven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten qua uitvoering maar zeker ook qua prijs en levertijd. Op het moment dat de planning bekend is, wordt de voorbereiding en productie gestart. Zo kunnen onze vakmensen uw houtbouw op afgesproken datum en tijd op de afgesproken locatie komen monteren.

Stap 4: Oplevering en nazorg

Het bouwwerk wordt vervolgens afgewerkt op basis van uw wensen, bijvoorbeeld door het installeren van een kachel, electra of glazen schuifwanden. De oplevering betekent een moment van trots voor iedereen die eraan heeft meegewerkt. Het is al bij voorbaat genieten van het plezier waarmee u uw tuinkamer of veranda in gebruik gaat nemen.

Passie, kwaliteit en daadkracht

Bij Beatrix Hout draait alles om één ding. Het best passende houten product voor u vinden en realiseren. U en uw wensen staan centraal. Daarom vinden we persoonlijk contact met u ontzettend belangrijk. Daarom bespreken we projecten altijd op afspraak: zodat u en uw idee onze onverdeelde aandacht krijgt.

Als klein familiebedrijf is dat onze kracht. Ongeacht wat uw vraag is. We bieden u het totaalplaatje, het volledige concept. Ook als u een complete tuinaanleg wilt – wij werken graag samen met u en andere bedrijven om uw droom te vervullen!

Maak nu een afspraak

 

Helemaal naar onze wens op maat gemaakt door vakkundige, nauwkeurige mensen. Als je echt iets moois wilt voor in jouw tuin ben je bij Beatrix Hout aan het juiste adres.

Mevr. van der Beek ~ Herten

Op zoek naar een complete tuinaanleg?

Uw eigen buitenruimte beleeft u het best als het totaalplaatje klopt. Beatrix Hout biedt complete ontzorging in het aanleggen van uw droomtuin: van ontwerp tot realisatie. We werken nauw samen met betrouwbare partners, waarmee uw ideale tuin snel en professioneel werkelijkheid wordt. Maak vrijblijvend een afspraak om uw project te bespreken.

Deel uw droom!

 

Partner nodig voor een eigen project?

Van complete ontzorging tot toelevering van hout voor uw eigen project: al drie generaties lang staat Beatrix Hout voor u klaar. Wij bieden een breed scala aan houtproducten, passend bij ieder vraagstuk. Van rondhout tot bezaagd hout en voor uiteenlopende houtmaterialen in de tuin. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op.

Neem contact op

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0475 532770 of laat uw nummer achter en wij bellen u zsm terug.