Wie zijn we

Met gevoel voor buitenleven

Welkom bij Beatrix Hout. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren exclusieve buitenverblijven, poolhouses, veranda’s, tuinkamers en poorten. Wij geloven dat iedereen een houtbare beleving verdient!

Beatrix Hout:
Een Houtbare Beleving

Beatrix Hout bestaat uit een jong en dynamisch team, met één gedeelde passie: hout. Wij houden van hout en doen er alles aan die liefde met u te delen. Dat doen we door uw ideeën en wensen om te zetten naar de mooiste projecten, tot in de kleinste details. We streven voor niets minder dan de optimale oplossing voor uw woongenot.

U hoeft alleen een vrijblijvende afspraak in te plannen, zodat we u onze onverdeelde aandacht kunnen bieden. We nemen namelijk graag de tijd om te luisteren naar al uw behoeftes en wensen. Zo zorgen we dat u niets minder dan 100% tevreden bent met uw nieuwe product. Van idee tot uitvoering – én daarna! Eerder stoppen we niet.

Maak uw afspraak

Drie generaties buitenmensen

Al drie generaties lang houden wij van hout. Die liefde combineren we met de passie voor maatwerk en puur vakmanschap, om zo de mooiste en best passende producten voor onze klanten te realiseren. Al generaties lang delen we onze ambachtelijke werkwijze, en bij iedere generatie wordt deze kennis rijker. Zo hebben we vijftig jaar kennis en ervaring opgebouwd in kwaliteit, service en kleinschaligheid.

Beatrix Hout is een echt familiebedrijf. We investeren al jaren in de beste vakmensen, de beste materialen, de beste afwerking, maar vooral: de beste klantenservice. Daarom doen we alles in eigen beheer. We maken niet alleen iedere houtbouw op maat, we zorgen ook voor bijvoorbeeld aftimmering, de elektra, de dakbedekking en het monteren van glaswanden, puien of kachels. Zo kunnen wij garanderen dat het eindresultaat precies naar uw wens is, en volgens onze top standaard.

Ons jonge, dynamische en ambitieuze team kan niet wachten om hun volgende succesproject voor u te realiseren. Met creativiteit, lef en een drang naar innovatie: pas dan ontstaat er écht iets bijzonders. Uw buitenverblijf verdient niet minder!

De mooiste showroom voor houtbouw

Beatrix Hout ligt aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in Limburg. Op deze schitterende locatie kunt u onze natuurlijke houten gebouwen in de volle natuur bewonderen. In onze showroom staan onze producten namelijk gewoon buiten. Dag in, dag uit. In zonneschijn, wind en regen. Kom langs, ontdek de mogelijkheden en zie direct hoe houdbaar uw nieuwe houten bijgebouw écht is, ook na jarenlang gebruik. Onze buitenshowroom is ook zonder afspraak te bezoeken!

Maak van uw bezoek aan Beatrix Hout eenvoudig een heerlijk dagje uit. Beatrix Hout is onderdeel van Koopcentrum Rothenbach. Hier vindt u uiteenlopende winkels, tuincentra, recreatie én horeca. Er is voor ieder wat wils!

Maak direct een afspraak

Helemaal naar onze wens op maat gemaakt door vakkundige, nauwkeurige mensen. Als je echt iets moois wilt voor in jouw tuin ben je bij Beatrix Hout aan het juiste adres.

Mevr. van der Beek ~ Herten

Op zoek naar een complete tuinaanleg?

Uw eigen buitenruimte beleeft u het best als het totaalplaatje klopt. Beatrix Hout biedt complete ontzorging in het aanleggen van uw droomtuin: van ontwerp tot realisatie. We werken nauw samen met betrouwbare partners, waarmee uw ideale tuin snel en professioneel werkelijkheid wordt. Maak vrijblijvend een afspraak om uw project te bespreken.

Deel uw droom!

 

Partner nodig voor een eigen project?

Van complete ontzorging tot toelevering van hout voor uw eigen project: al drie generaties lang staat Beatrix Hout voor u klaar. Wij bieden een breed scala aan houtproducten, passend bij ieder vraagstuk. Van rondhout tot bezaagd hout en voor uiteenlopende houtmaterialen in de tuin. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op.

Neem contact op

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0475 532770 of laat uw nummer achter en wij bellen u zsm terug.