Zakelijk

Een gezamenlijke houtbare beleving

De ultieme beleving voor onze gezamenlijke klant. Beatrix Hout slaat graag de handen ineen met andere professionele partners.

Beatrix Hout als zakelijke partner

Beatrix Hout is een betrouwbaar partner voor tal van andere bedrijven. Van hoveniersbedrijf tot tuinarchitect, wij bieden passende oplossingen voor de houtvraagstukken van uw klant.

Wilt u samenwerken met Beatrix Hout voor uw project? Betrek ons dan tijdig! Door mee te kijken met het ontwerp van een tuin of ruimte weet u zeker dat uw ontwerp te realiseren is. Binnen de beschikbare ruimte, tijd en het budget.

In Beatrix Hout vindt u een partner die staat voor maatwerk, duurzaamheid en kwaliteit. Onze ervaren specialisten hebben een flexibele en inventieve instelling, waardoor we altijd de best mogelijke toepassing voor uw klant vinden.

Aarzel niet om meer informatie of vrijblijvend advies bij Beatrix Hout op te vragen. Niet alleen als uw leverancier voor een totaalproject, maar zeker ook als houtspecialist en houtleverancier kunnen wij kwalitatieve halffabricaten voor een betaalbare prijs leveren! Beatrix Hout is al decennia lang een betrouwbare partner voor tal van zakelijke klanten.

Beatrix Hout: Een Houtbare Beleving

Al drie generaties lang bieden we onze klanten de mooiste buitenmomenten. Een plek om mooie herinneringen te maken en te genieten van al het moois dat een eigen buitenplek biedt. Met hoogwaardige houtproducten zorgen we voor stijlvolle overkappingen, buitenverblijven en tuinkamers. Altijd op maat, volledig aansluitend op de wensen van onze klant. Simpel gezegd komt het erop neer dat we de beste willen zijn in ons vakgebied. Werk samen met Beatrix Hout en realiseer deze ambitie met ons!

Maak nu een afspraak

 

Helemaal naar onze wens op maat gemaakt door vakkundige, nauwkeurige mensen. Als je echt iets moois wilt voor in jouw tuin ben je bij Beatrix Hout aan het juiste adres.

Mevr. van der Beek ~ Herten

Op zoek naar een complete tuinaanleg?

Uw eigen buitenruimte beleeft u het best als het totaalplaatje klopt. Beatrix Hout biedt complete ontzorging in het aanleggen van uw droomtuin: van ontwerp tot realisatie. We werken nauw samen met betrouwbare partners, waarmee uw ideale tuin snel en professioneel werkelijkheid wordt. Maak vrijblijvend een afspraak om uw project te bespreken.

Deel uw droom!

 

Partner nodig voor een eigen project?

Van complete ontzorging tot toelevering van hout voor uw eigen project: al drie generaties lang staat Beatrix Hout voor u klaar. Wij bieden een breed scala aan houtproducten, passend bij ieder vraagstuk. Van rondhout tot bezaagd hout en voor uiteenlopende houtmaterialen in de tuin. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op.

Neem contact op

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0475 532770 of laat uw nummer achter en wij bellen u zsm terug.