Ja, ik wil gebeld worden


  Ja, ik wil gebeld worden


   Renovatie

   Ook voor uw renovatie en reparatie kunt u terecht bij Beatrix Hout

   Renovatie - Reparatie Het komt regelmatig voor dat er waarde gehecht wordt aan een bestaand product. Afbreken en nieuw kopen kan een overweging zijn. Een andere optie is natuurlijk het bestaande product aanpassen of laten repareren waar nodig zodat u er nog een tijd plezier van kunt hebben. Laat u informeren door Beatrix Hout welke oplossingen wij kunnen bieden!

   Beatrix Hout heeft zich noodzakelijker wijze de laatste 25 jaar ontwikkeld van specialistisch rondhout en verduurzamingsbedrijf tot producent van kwaliteitsproducten in de meest brede zin van het woord. Onontbeerlijk tijdens deze ontwikkelingsfase was de bereidheid om te improviseren, inventief te zijn en oplossingen te zoeken voor onvoorziene situaties en wensen.

   Een positieve instelling, hulpvaardigheid en service zijn het huismerk van Beatrix Hout geworden. Deze mentale instelling heeft geleid tot een interessante naamsbekendheid.

   Klanten die door beperkte financiële middelen op zoek zijn naar betaalbare renovatie, reparatie of onderhoud zijn bij Beatrix Hout aan het juiste adres. Ook bij schade door calamiteiten ten gevolge van storm, regen of hagel kan Beatrix Hout een uitkomst bieden door de juiste mensen in te zetten.

   Belangrijk rest hier nog te melden dat Beatrix Hout niet alleen per mail maar ook telefonisch buiten “de normale uren” praktisch altijd bereikbaar is. Hetgeen als communicatie vaak als prettig wordt ervaren.

   Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

   Ik wil gebeld worden Vraag brochure aan