Ja, ik wil gebeld worden

Ja, ik wil gebeld worden

Maatwerk

Een uniek product van hout in uw tuin?

Speelt u met het idee voor een uniek product van hout in uw tuin? Of heeft u wel al een ontwerp in gedachten, maar wilt u samen met een specialist er verdere invulling aan geven? Dan gaat Beatrix Hout graag met u aan de slag!

Met ontwerp, materiaal en toepassing kunnen wij vrijwel alle kanten uit. Hierdoor kunnen we met u net dat beetje extra bereiken. Van begin tot eind, omdat wij naast de advisering ook het produceren en monteren in eigen beheer hebben. Als maatwerk voor uw specifieke wensen, maatwerk van Beatrix Hout!

Een bijzonder houten product nodigt uit, in welke omgeving dan ook. Of het nu gaat om een speels, zakelijk of modern design. Voor in uw tuin of aan uw woning, Beatrix Hout maakt werk van uw idee. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om eventueel in een vroeg stadium uw product te visualiseren zodat u de mogelijkheden ziet en eventueel wanneer dit gewenst is aanvraag te kunnen doen bij de gemeente. We houden uiteraard rekening met wat praktisch uitvoerbaar is, al geven we creativiteit en innovatie graag ruim baan! Zo weten we zeker dat we samen met u tot een Beatrix product komen dat uniek is!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil gebeld worden Vraag brochure aan

Van ontwerp tot eindproduct in 5 stappen

1. Introductie en oriëntatie

U bezoekt onze website nadat u over ons heeft gehoord, gelezen of gezien. Hopelijk geeft de website u al een goed beeld van de mooie producten die wij maken en de mogelijkheden die u daarbij heeft. Uiteraard kunt u ook documentatie bij ons aanvragen. Deze sturen we dan per post op of digitaal per mail.