Ja, ik wil gebeld worden

Ja, ik wil gebeld worden

Ontwerp

Uw ontwerp werkelijkheid laten worden?

Wilt u als tuinarchitect, hovenier of in de openbare sector uw ontwerp werkelijkheid laten worden? Dan neemt Beatrix Hout u dit graag uit handen!

We beschikken over de kennis en ervaring om het uiteindelijk ontwerp vakkundig te produceren en te plaatsen. Dat doen we als betrouwbare partner, die garant staat voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

U werkt samen met mensen die net als u het vak verstaan. Beatrix Hout begrijpt dat! Wij weten wat er komt kijken bij het uittekenen, vervaardigen en plaatsen van een houten bouwwerk. We proberen de vaart er goed in te houden, zodat uw project geen onnodige vertraging krijgt. We geven eerlijk advies, zonder het ontwerp en uw budget uit het oog te verliezen. Al in een vroeg stadium laten we weten wat u van ons kan verwachten. Oftewel, afspraak = afspraak!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil gebeld worden Vraag brochure aan

Van ontwerp tot eindproduct in 5 stappen

1. Introductie en oriëntatie

U bezoekt onze website nadat u over ons heeft gehoord, gelezen of gezien. Hopelijk geeft de website u al een goed beeld van de mooie producten die wij maken en de mogelijkheden die u daarbij heeft. Uiteraard kunt u ook documentatie bij ons aanvragen. Deze sturen we dan per post op of digitaal per mail.