Ja, ik wil gebeld worden

Ja, ik wil gebeld worden

Standaard

Groot aanbod aan betaalbare, bestaande product, ontwerpen.

Beatrix Hout beschikt over een groot aanbod aan betaalbare, bestaande product ontwerpen. Met deze standaard producten onderstrepen we dat design niet duur hoeft te zijn. Zo heeft u onder andere de keus uit het product programma van Tuindeco, waar wij exclusief dealer van zijn. Bij Beatrix Hout kunt u ook met een beperkt budget terecht!

Kiest u voor een standaard product, dan heeft u hier ook vele keuzemogelijkheden. Binnen deze standaard keuze kunt u met vorm en afmetingen vele kanten uit. Zo creëert u met het standaard programma nog uw eigen unieke product. Een standaard product, betaalbaar en toch de aandacht waar u om vraagt. Dat is waar het standaard programma van Beatrix Hout voor staat.

Kenmerken van standaard:

  • Betaalbare, bestaande ontwerpen
  • Beatrix Hout producten binnen handbereik ook met beperkt budget
  • Standaard product met keuzemogelijkheden
  • Hierdoor toch een uniek product
  • Aanbod standaard producten blijft groeien
  • U kunt gebruik maken van de expertise van Beatrix Hout

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik wil gebeld worden Vraag brochure aan

Van ontwerp tot eindproduct in 5 stappen

1. Introductie en oriëntatie

U bezoekt onze website nadat u over ons heeft gehoord, gelezen of gezien. Hopelijk geeft de website u al een goed beeld van de mooie producten die wij maken en de mogelijkheden die u daarbij heeft. Uiteraard kunt u ook documentatie bij ons aanvragen. Deze sturen we dan per post op of digitaal per mail.